Ingen bloggare direkt

Nä jag är väl inte den optimala bloggaren kan jag erkänna. Såg nu att det var nästan 3 veckor sen jag skrev nått sist. Men det är svårt o komma på nått o skriva oxå när det inte händer så mycket. Sitter ju mest här hemma i våran lgh o gör så lite som möjligt på så lång tid som möjligt.

Så vad har hänt sen sist? Jo vi var ju upp till Kullhyttan på helgen o det var hur underbart som hellst. Att få komma iväg här hemmifrån o få komma ut i naturen. Komma bort från stadens ljud o stress. Vi åkte en hel del längdskidor o skottade oss fram. Var hur mycket snö som hellst. När vi inte var ute satt vi inne framför brasan o värmde oss o tog det lugnt. En helg är ganska lagom där under vintern eftersom vattnet inte fungerar o det är en mulltoa som e kall o gå på. Det fungerar bra, men är nog skönare på sommaren. Då kan man gå o bada oxå =).
Ska iaf lägga in lite kort. Vart inte så många tagna tyvärr, men kan bjuda på några =).



När vi kom hem därifrån hade det ju varit ett riktigt oväder här hemma i v-ås så det var så mycket snö på våran parkering att vi inte kunde få in volvon. Den här vintern har ju varit helt makalös. Har aldrig sett så mycket snö. Måste även slänga in några kort på cadillacen som vi tog när vi kom hem. Syns knappt vad det är. Den har stått på parkeringen sen den 6:e jan så det är ju ca 1,5 månad.








Nu när det har varit så fint väder de här dagarna har vi fått vårkänslor o härom dagen fick för oss att vi skulle få fram den där snöhögen som har stått på parkeringen. Så med en spade i johans hand o kameran i min så började "vi" gräva fram bilen, jag tog bara kort =). Nu har vi fått fram den o även fått igång den o kört med den. Behövdes 2 bilar för att starta den =P























Så här ser den ut nu =). 



Graviditeten

Måste ju även uppdatera er på magen o ärtan. Har både varit positivt o negativt sen sist. Börjar med det negativa. Hade en hemsk graviditets klåda som började för ca 1,5 vecka sen. Har aldrig varit med om värre klåda tror jag. Försökte med allt kyla, smörja, högläge, ja allt men ingenting fungerade. Vaknade på nätterna av att det kliade som f*n. Fick komma till barnmorskan på undersökning o se om hon hade nå tips som kunde hjälpa. Hon tyckte att jag skulle prova en mildare kortison salva o tacka gudarna för det. Den hjälpte. Hade aldrig klarat av det annars. Kändes som att jag skulle klia sönder mig. Nu har det gått över jag vet ju vad som hjälper om det skulle komma tillbaka igen.

Sen har vi varit på ultraljud oxå =). Vad fantastiskt det var! O få se det där lilla livet innuti mig som rörde sig för fullt. Det är det häftigaste, mest känslomässiga o underbaraste jag varit med om =). Var jätte nervös innan. Visste ju inte vad vi skulle få se. Lever den? Har jag bara inbillat mig? Är det nått fel? Mycket frågor hann snurra i huvudet innan vi fick se ärtan på skärmen o fick allt förklarat för oss... Den mådde bara bra o växte som den skulle =). Vart framflyttad 3 dagar till den 4:e augusti, så det vart ju inte så farligt iaf. Den känns mycket verkligare nu när man sett den. Nu väntar jag bara på att det ska börja röra sig. Vet inte om jag känner den innuti själv än. Är jätte svårt o veta om det är ärtan som rör sig lr om det bara är min mage som spelar mig ett spratt. Men det borde ju börja komma sparkar snart *längtar* =). 6 st kort fick jag med mig ifrån ultraljudet, men tyvärr kan jag inte lägga in dem här än eftersom jag inte har någon el kabel till skannern jag har. Men lovar o lägga upp kort när jag fått in dem i datorn.



I helgen som var åkte jag, johan o Miranda till Busborgen på lördagen för att fördriva lite tid. Jag har ju aldrig varit där tidigare o hoppades på att jag kunde få leka av mig lite oxå =). Men när vi kom dit o jag fick se hur det såg ut gav jag upp hoppet. Måste nog bli lite smidigare först o ha nån o jaga innan jag ger mig in i den där bogen igen =P. Men miranda hade kul iaf o såg helt slut ut när vi åkte därifrån.






På söndagen var vi hem till Catta, Nicke o Jesper o lekte o fikade. Fast det är sån ålders skillnad mellan Miranda o Jesper så leker dom jätte bra ihop. Dom trissade upp varandra o tävlade med bilarna i hallen fram o tillbaka. Jag tror dom hade lika kul båda 2 o var så trötta på em när vi åkte. Det tror jag nog vi alla var även om vi vuxna nog var mer trötta i huvudet än i kroppen.







Ja nu fick ni ett inlägg iaf o jag ska försöka bli bättre på att uppdatera.
Hoppas ni har det bra där ute!

Ullis





RSS 2.0