Usch o fy o lite roligt

Jaha, då har nästan en vecka gått igen. Dagarna är jätte långa o trista men så helt plötsligt så står man där när veckan är slut o undrar vart tiden tod vägen.
Som vanligt har det inte hänt så jätte mycket den här veckan, men lyckas fördriva tiden på något sätt iaf. Nu har jag fastnat jätte mycket för photo pearls som jag håller på med. Blev klar med min första bild igår. Det vart en bild på elvis såklart =). Favoriten här hemma.


 


Nu har jag börjat på ett nytt projekt som förhoppningsvis ska likna min brors bil när den bilr klar. Men det kommer nog ta ett bra tag o göra den eftersom den e en aning större än elvis bilden. Elvis e 4 pärlplattor stor o bilen kommer bli 8 plattor större. Alltså 12st... Vad har jag gett mig in på! Men det är ganska kul o hålla på o ju längre man kommer desto tydligare blir bilden o man blir peppad. Men det är ju lite tålamod oxå.


Måste ju berätta om min o tjejernas ute kväll oxå =). Super trevligt var det. Tyvärr vart jag väldigt besviken på maten men annars vart det jätte kul. Vi började som sagt med att käka på STRIKE o efter det vart det bowling för fulla muggar =). Jag har kommit på att det går mycket bättre o bowla när man inte har druckit alkohol hahaha. Jag vann stort måste jag säga, men catta o hanna tyckte att det var fusk eftersom jag var 2 =P. Men som jag sa så gjorde inte ärtan nån stor nytta där inne o då tyckte catta att jag var taskig som klankade ner på den svagaste haha. Efter bowlingen gick vi till bill o bob för att snacka lite o ta oss en drink. Vart väl där i ca 1h o det var riktigt trevligt förutom att man som nykter stör sig ännu mer på dessa fulla fjortisar som finns ÖVERALLT!!!! På bill o bob träffade vi på våran gamla kompis Fia som man inte träffar allt för ofta längre tyvärr. Men det var jätte kul o höra lite vad hon håller på med nu för tiden.
När vi kände oss klara där tog vi bilen hem till mig där det vart efterrätt (fast jag redan ätit en=P) i form av grönsaks stavar, chips o dip. Mycket, mycket gott. Att man inte dippar grönsaker oftare.
Sen vart det lite skit snack o så spelade vi buzz där catta vann vann varje gång. Tyvärr vart det inge kort tagna hemma utan bara på bowlingen. Men lägger ut några därifrån =).


Kul hade vi!






Jag efter en srike =P



Vi tar några såna där snygga spel bilder oxå =)






Och resultatet efter andra omgången (missade tydligen första)


 

Och totalt




Tack för en skit kul kväll tjejer! Måste görad om snarast =)




Annars så händer det inte så mycket här. Ärtan där inne i magen har inte riktigt börjat göra nå väsen av sig än på gott o ont. Men nu vill jag ju bara att den ska börja röra på sig. Ska boka tid för ultraljud så vi får komma o titta på den snart =). 

I helgen drar vi iväg med johans dotter, brorsa o familj till deras stuga o ska koppla av lite o leka i snön, åka skidor, bygga snögrottor o allt annat kul man kan göra i snön. Ska bli kul o skönt o komma iväg lite även fast det inte e så långt bort.

Nu får ni ha det fortsatt trevligt i detta "härliga" vinter väder!

Kramar



Bilder

Tänkte lägga in några bilder på hur det ser ut hemma hos oss nu!



Här är vardagsrummet efter att vi fick upp några tavlor o vägglampor. Mycket nöjd är jag. Trivs jätte bra där nu!=)

Mycket nöjd över detta resultat =)











Här är en bild tagen från hallen in i vardagsrummet. Bilen på bilden är min käre brors=)

Tavlan på min brors bil som hänger i hallen



Köket vart mycket ljusare än vid jul






v15 =)

Oj... tiden går ju ganska fort iaf faktiskt.

Kan inte förstå att jag redan är i v15. Tycker dagarna o veckorna är såååå långa när man bara går hemma, men helt plötsligt har en vecka till gått o tiden faktiskt försvunnit.
Händer inte så mycket här i veckorna så därför kanske jag inte är så duktig på o uppdatera. Man vill ju gärna ha något att skriva om oxå.

Förra veckan var ganska lugn. Kan inta göra så mycket på dagarna heller eftersom Johan tar volvon till jobbet nu när inte skodan funkar som den ska. så man blir ganska låst. Man kan ju ta bussen o så men.... näää är för bekväm med bilen.
Satt mest o spelade tv-spel förra veckan för att få dagarna att gå tills Johan kommer hem. Grannen var ju på jobbet nästan hela veckan oxå så inte ens henns sällskap fick man.

Men men... vi fick det iaf städat ordentligt på söndagen o det kändes skönt. Nu behöver vi inte bli attackerade av dammråttor nå mer. Plus att vi har fått upp en tavla i hallen o 2 tavlor plus 2 vägglampor i vardagsrummet. Nu trivs jag där o tycker det är jätte fint =). Ska bara byta gardiner här oxå sen är jag nog nästan nöjd. Lite mer ska upp på väggarna vid baren bara annars är allt klart. Bara o börja med nästa rum. Undrar varför det tar sån tid innan man får upp något på väggarna. Lathet lr??

Var med hanna o köpte lite blommor i torsdags oxå. Först kom hon hit efter skolan o fikade lite innan vi gav oss ut i snön. Behövde köpa några stycken eftersom dom dött under julen när dom inte fick vatten hahaha. Vart 3 gröna lättskötta blommor som ska torka mellan vattningarna o 2 blommor med blommor. Men dom ska oxa vara lättskötta har jag hört =P. Ingen i det här hushållet har gröna fingrar så det får inte vara nå avancerat =). Men det är fint med blommor iaf så några vill man ju ha.

I helgen har vi haft Johans dotter här men inte har vi gjort nått speciellt för det. Hon gnällde lite på oss att vi aldrig gör nått o då känner man sig jätte dum. Men det är svårt o hitta på något när man själv inte alls har nån lust till nått o det är tråkigt ute. Men i lördags hade vi iaf grannarna här på mat o tittade på Melodifestivalen. Var ju inte många bra bidrag o inte många man kände igen, men måste ju kolla ändå.
Efter att det var slut satt vi 4 vuxan o kollade på New Moon. Har längtat efter att få se den. Har ju läst all böckerna så jag bara väntar o väntar på att få se filmerna. Den var bra men jag saknade jätte mycket från boken. Hängde inte riktigt med ibland för dom hade hoppat över massa. Men men, så går det väl när man läst böckerna.

Igår vid lunch bestämde vi oss för att komma ut lite o då vart det bestämt att vi skulle åka till garret. Packade ner en stor termos med kaffe, varm chöklad, korv o bröd med tillbehör o tog med oss grannarna o min bror till garaget. Karlarna meckade med sina respektive bilar o vi tjejer underhöll oss med att leka i snön o försöka få nån fyr på den där j**la irriterande engångs grillen vi köpte med oss. Med hjälp titt som tätt av min bror spm fick kasta på t-röd fick vi iaf varma korvar till slut. Men det var lång väntan. Aldrig att jag använder mig av en sån igen. Ska köpa en riktig grill dit istället, är ju säkert inte sista gången vi grillar där. Vart kvar där i ca 3h iaf, men usch va kallt det var på slutet. Alla packade ihop sina saker o åkte hem. Vi körde hem bror eftersom vi var tvugna o hämta M:s mobil som var kvar hemma. Sen vart det en tripp till Sala o lämna dottern o sen hem.
Fick iaf komma ut lite o det kändes. Är inte van att vara ute längre så man var ganska trött. Men det var Wallander på tv o sen sängen.

Seg var man i morse o ville inte gå upp. Men ville ju umgås lite med Johan innan han drog till jobbet.

Nu e grannen här o kräver kaffe så jag ska vara lite social =P.

Ha det så länge!
Kram


RSS 2.0