Helg var det ja....

Ja nu var det helg igen, men känns som att dagarna mest flyter ihop. Ända skillnaden är väl att johan är hemma hela dagen när det är helg.
Har inte hänt så jätte mycket i veckan. Spenderade natten på akuten i onsadags med min kompis tillika granne, 6,5h satt vi där! Fy fan säger jag bara. Hade sån träsmak i rumpan sen att jag varken ville sitta eller stå. Inget var skönt. Väl hemma vid halv 4-4 på morgonen så skulle man försöka somna, inte det lättaste måste jag säga. Men somnade väl tillslut o vaknade ett par timmar senare när johan skulle upp till jobbet. Sen vid 10.30 var det bara o masa sig upp o börja dagen med att guida grannen på bussen hem... hahaha. Stackarn har ju inte åkt buss sen hon var 12 o hittar ju knappt i v-ås =P. Sen var det bara o hoppa in i duschen o göra sig klar för lunchdejt med mina bästaste brudar Hanna o Catta. Vi hinner ju knappt ses nu för tiden så man får passa på. Mycket god mat vart det Spicy Hot *nam nam*, men det är ju så mycket mat så man får ju aldrig i sig allt. Efter det vart det en tur på stan med Hanna o vi bestämde oss för att jag skulle hänga med henne hem. Hade ju inget annat för mig o det är alltid trevligt med sällskap. Vi gick från bussen o hämtade barnen o sen hemåt. Men det tog en himla tid o gå hem. Men till slut så var vi hemma i värmen igen o alla nöjda o glada. Kaffet slogs på nästan på en gång o så vart det fika. Vart kvar där några timmar iaf innan Johan kom o hämtade mig efter jobbet. Vart inte mycket mer än att dega på soffan när man kom hem.

Igår vart det "sov morgon" för mig. Sov till halv 1, det var riktigt skönt måste jag säga. Efter det vart det frukost o så kom johan hem. Sen åkte jag o hälsade på en kompis som ligger på sjukhuset o träffade min mamma. Åkte ner på stan o hämtade bio biljetter påvägen hem. Johan ville bjuda mig på bio o mat o det tackar man ju inte nej till.
Hem o duscha o fixa sig fin för att kunna vistas bland folk. Sen tog vi bilen ner på stan till bion. Vart o se snabba cash. Riktigt bra tycker jag, men tyvärr fick vi platser längst fram o det var en jävla massa snorungar där som störde. Skrattade o förde ett jävla liv ibland... MYCKET MYCKET irriterande!
Efter filmen så vart det mat på Jensens.... Mmm Mmm Mmm dom har såååååå god mat där. Visst kostar det en del men vi kom ganska billigt undan ändå när vi tog en varsin VSK meny som "bara" kostade 200:- st. Men tre rätter för 200 är billigt tycker jag. Johan fick sin öl o jag drack ett jätte gott alkoholfritt vin. Bland de godast jag smakat faktiskt.
Sen vart det o ta sig till bilen o åka hem mätta o belåtna. Man kände sig stor som ett hus o magen putade åt alla håll o kanter. Väl hem la vi oss på soffan o bara va. Orkade inte med nånting. Vid halv 12 gav vi upp o gick o la oss. Mycket skönt!

Har sovit ganska dåligt i natt... Vridit o vänt på mig flera gånger o kännt mig spyfärdig. Men det berodde nog på all mat man proppade i sig. Vid 7 var det bara o pallra sig upp på toa o kissa o efter det somnade jag om igen o vi sov till 11 tror jag. Har inte gjort nånting idag. Johan var iväg till sin brorsa med familj en sväng o jag låg o kolla på TV.
Nu ligger vi o kollar på Beck på 4+ efter att ha sett på Robinson finalen som var en stor besvikelse.

Imorgon ska vi försöka få upp lite tavlor här hemma o få i ordning vardagsrummet som vi vill ha det. Måste verkligen städa oxå. Nu har vi dragit på det för länge.

Nä ska ta o va lite social med min sambo nu!
Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!


Usch

Fy fan... Har blivit förkyld o näsan bara rinner. Inte alls kul. Halsen känns som ett rivjärn o jag låter som att jag druckit för mycket wiskey.
Inte får man sova en hel natt heller. Hade jätte svårt o somna i natt o när johan skulle upp till jobbet imorse var det dags för min nattliga pisspaus =(. Inte nog med att man ska släpa sig upp till toan för att blåsan håller på o sprängas utan när man är klar e man ju vaken o kan knappt somna om igen. Börja redan tröttna på det här o det har inte ens börjat än *suck*.
När man väl har somnat sen o sover som skönast då börjar grann jävlarna borra i väggen så det låter som att dom ska borra in ett hål till oss. Efter att ha vridit o vänt på sig i drygt en timme var det bara att ge upp o pallra sig ur den varma, sköna sängen =(.
Men men... man ska ju inte sova bort hela dagen heller. Som tur var så hörde grannen av sig nästan direkt när jag klivit upp o frågade om jag bjöd på kaffe o som snäll granne e det ju självklart att man gör det + att jag vaknar till lite oxå.
Så nu har vi druckit kaffe o snackat skit o även hunnit ner till tvättstugan en sväng. Alltid skönt o dega bort lite tid på dagarna. Men hon var tvungen o gå hem o väcka karln hennes nu så då försvann det sällskapet tyvärr.

Vad ska man hitta på nu då??? Skulle behöva: Städa, plocka undan julen ordentligt, bädda rent, plocka undan grejer, ta hand om massa papper, handla, fixa bilen o massa andra grejer... MEN.... Har inte alls lust o ork till nånting just nu!
Fy fan för att vara arbetslös o uttråkad!

Nä, nu ska jag ta o fördriva lite tid på FB o vänta på att Johan kommer hem...
På återseende...


Så.... Nu är man precis hemkommen från kalas i Tillberga. En kompis mamma som fyller år. Hon har alltid varit som en extra mamma åt mig o brorsan så då vill man ju åka ut o gratta.
Mätt o belåten är jag. Först var det smörgåstårta som var super god o sen vart det kaffe o kaka o prinsesstårta på det. Mycket, mycket gott!!! =) Johan var så trött efter jobbet så han stannade kvar hemma o sov på soffan han.  Bättre att vara hemma o vila upp sig då än att åka iväg på kalas.

Nu börjar jag känna av att tröttheten kommer smygande så ska väl snart ta o krypa ner i sängen.
Men först blir det lite tv.

Natti Natti


Jaha

Ska man försöka sig på en blogg nu då.

Här kommer ni få bli lite uppdaterade på hur magen växer o hormonerna gör sitt. Har funderat länge på o skaffa mig en blogg men har tidigare känt att jag inte haft nånting speciellt att skriva om.

Men nu börjar ju ett nytt liv växa i magen o det om nått kan man ju blogga om. Vi har väntat lite längre den här gången med att berätta för folk att jag är gravid, just för att slippa berätta för lika många om det skulle skita sig.
Men nu är jag inne på sista dagen av v12 o man kan pusta ut lite iaf. Helt säker är man ju inte förrens bäbisen ligger där på magen.

Det hittills jobbigaste psykist har varit drömmarna om missfall o att vi inte skulle få våran ärta (brors namn på den =P) men även hur o när man ska berätta för johans dotter om att hon ska få ett syskon. Jag tror att både jag o johan har varit lika nervösa över det. Hur ska hon reagera, vad kommer hon tänka? Kommer hon bli glad eller arg, rädd lr ledsen? Ja funderingarna har varit många o långa.

Men så i fredags så bestämde jag o johan att vi skulle berätta för henne. Nu vart ju nervositeten ännu mer påtaglig o man har tänkt på det hela helgen. När är bästa tillfället o hur ska vi berätta det. Men så nyss bestämde vi oss för att berätta. Det vart väldigt impulsivt o knäppt men det funkade. Jag visade henne min första UL bild fårn v8 o frågade om hon visste vad det var. Det gjorde hon inte så jag förklarade att det var en bäbis o johan sa att det var våran bäbis som ullis har i magen. Till svar fick vi ett leende o ett "va? jaha" sen gick hon. Varken jag lr johan fattade hur man skulle tolka det. Nervösa som vi var så bad vi henne komma tillbaka o säga vad hon tyckte om det o hon svarade, fortfarande med ett leende på läpparna, att "jag ska bli storasyster på riktigt" =). Vilken lättnad det var, va lätt det var det var ju ingenting att oroa sig över. Varför har vi dragit på det? =P
Strax efteråt kom hon o sa att nu måste vi ju flytta o jjag svarade att ja så småningom men det är ingen jätte panik. Men då fick jag förklarat för mig att det kommer ju bli jätte stökigt här... hahahaha. Hon är ju för go´!

Nu är Johan o M ute o försöker få igång Cadillacen som har stått still o insnöad sen vi kom hem från avesta cruisingen den 5:e jan. Hoppas dom får igång den.
Nähä... dags o börja göra lite nytta här hemma o städa. Ser för jävligt ut.

Ha det så bra alla!
                                                     


RSS 2.0